O nouă finanțare prin PNRR pentru municipiul Petroșani. Beneficiare sunt unitățile de învățământ

150
Școli moderne și prietenoase cu mediul. Acesta este obiectivul unui nou proiect implementat de Primăria Municipiului Petroșani cu fonduri europene, prin PNRR.
Patru unități de învățământ din municipiul Petroșani vor fi beneficiarele proiectului finanțat prin PNRR ”Dezvoltarea unei rețele verzi în Municipiul Petroșani” cu o valoare de peste 28 milioane de lei.
”La Colegiul Economic Hermes – Petroșani, Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida, Școala Gimnazială Nr. 2 și Școala nr 6 Petroșani – structură a Colegiului Național ”Carmen Sylva” vor avea loc lucrări de eficientizare energetică și dotare a infrastructurii școlare, lucrări pentru colectarea selectivă a deșeurilor, construirea de trasee sportive – aplicative, locuri de joacă senzoriale, foișoare de relaxare în aer liber, grădini de flori/plante și observatoare astronomice”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.
Edilul a precizat că, obiectivul final al implementării acestui proiect este acela de dobândire a statutului de „școală verde”.
Carmen COSMAN – PREDA